Apie mane

Mano nuotrauka
From passion to passion. [Because Tomorrow never came.]

trečiadienis, kovo 14

Virtuvė. [Daržovės pelėsinio sūrio padaže]

Tai va. Čia tie nelemti vakarykščiai pusryčiai. Vis dar nesuprantu ar čia mano skonio receptoriai tokie apgailėtinai neišlavinti, ar čia tiesiog iš tikro buvo taip neskanu. Nelabai matau prasmės rašyt receptą. Bet gal... O iš tikro būtų itin smalsu sulaukt kitų žmonių atgarsių, nes garbės žodis, it made me confused xD Va. Matot kokia priklausomybė nuo maisto.


Daržovės su mėlynojo pelėsinio sūrio padažu

*maišiukas šaldytų gražių daržovių
*100g kokio nors mėlyno pelėsinio sūrio
*svogūnas arba poras
*truputis grietinėlės
*sviestukas
*druskytė ir pipirai

Įkaitinam sviestuką, pakepinam svogūnus arba pusbrolius porus, sudedam šalia gabaliukais sutrupintą sūrį, išlydom, įpilam gietinėlę, pamaišom, sudedam druskytę su pipirais, suverčiam ką tik išvirtas daržovės. Jau kaip ir galim valgyt.

Nežinau nežinau... Gal sūris buvo per daug išlydytas, gal blogai, kad naudojau pusbrolius porus vietoj svogūnų, gal šiaip kažko nedadėjau. Ir netikiu, kad taip galėjo būti neskanu. Juk pelėsinį sūrį mėgstu iki begalybės. 

Tai va. Pagelbėkit man kas nors, duokit skanų receptą šitam sūriui arba paaiškinkit, ką padariau ne taip. O jeigu viskas čia gerai, tai telieka ištart - Skoniui draugų nėra, o produktai apdorojami kinta. xD


2 komentarai: