Apie mane

Mano nuotrauka
From passion to passion. [Because Tomorrow never came.]

trečiadienis, kovo 28

In process. [Kur pradingo man dienos?]

Dvi paras nemiegoti tikriausiai jau ne mūsų amžiui.. Taip nusprendėm vakar su mergaitėm sėdėdamos Boheme vyninėj. (Didžiai gailiuosi, kad su savim neturėjau fotoaparato ir dėl to negaliu dabar pasidalinti keliais žaviais kadrais.) Jaučiausi ir, deja, vis dar jaučiuosi ypatingai negerai. Faktas, kad žmogaus psichika ir fizika yra sudėtingi dalykai ir su jais cirkintis negalima. Neturiu idėjų, kaip atsigauti. Tai gi. Vakar buvo peržiūra. Ji ir yra visa ko priežastis. O dabar, kadangi nieko kito daryti tiesiog nepajėgiu, žadu apžvelgt kas nutiko ir ką nuveikėm nuo penktadienio.

Outfit. 5dienis.

Toliau buvo valanda laukimo Kauno traukinių stoty, kažkokiu būdu sužalota Weems'o koja, kvailas medikų klausimas "So... Whats wrong with you?", dar pora valandų pirmosios pagalbos laukiamajam, naktipiečiai pas MacDonald'ą, jokio hang-out'o ir rytinė kava į lovą. Kažkiek absurdiška, bet vistiek smagu. 

6dienis.
Galima sakyti, kad jo jau kaip ir nebuvo. Visą vakarą spaudinėjau funkcijas Grid, Mullion ir Atach top base.  

7dienis. 
Čia būtų verta įdėti dar vieną outfit'ą, tik deja, neįamžinau. "O, Sima, tu ir vėl kokia stilinga!!" Ištarė viena iš mergaičių ir tai buvo smagiai ironiškas sakinys. Mat aš stovėjau tarpdury su treningais ir loptop'u ant peties. Taip, kartais aš sau tai leidžiu ir esu dėl to patenkinta. Dar tą dieną buvo keli valerijono shot'ai ir panika kodiniu pavadinimu "Oj blt, kaip nieko nespėju...!!!" Tuo metu iki peržiūros buvo likusios dvi naktys ir viena diena.

1dienis.
Jaučiausi kaip didvyriška vunderkindė, kuri išmoko dirbti su reikalinga programa per vieną naktį. Tada visa diena maketinėj, daug energetinio gėrimo, maistas išsinešimui, vienu metu nuaidėjęs klausimas "Ei, chebra, o jūs dar nepanikuojat?", dienos soundtrack'as maždaug toks -> 


Ne, po to, kai milijoną kartų pabandžius, pagaliau pavyko suprasti, kaip planšetus convert'uoti į PDF ir viską išsiųsti į spaustuvę, panikos kaip ir nebeliko. Iki peržiūros turėjau vieną naktį, o darbų kaip jau ir nebebuvo. Juokingiausia tik tai, kad ir tą naktį nemiegojau. Kažkaip nesinorėjo. Dėl šito kaltinu stipriai išbalansuotą dienos rėžimą. Nežinau kaip jums, bet man tai atrodo kažkiek komiška xD














2dienis.
Peržiūra, neblogas įvertinimas, vieno iš dėstytojų komentaras visai grupei "O jūs, chebryte, nelabai atrodot, kažko išbalę tokie visi. Neturit tokios tradicijos fotografuotis?" Ir tada, kol kitas kalba apie bendrą darbų situaciją, jis išsitraukia savo išmanųjį Apple telefoną ir mus fotografuoja. Nežinau, ar tai įžūlu ir daugiau komiška. Kai tik gausiu nuotrauką, būtinai pasidalinsiu. 
Ir vakaras su mergaitėm buvo šaunus, beveik minėjom gimtadienį. Tik man buvo kažkiek absurdiškai gėdinga, mat aplink esantys žmonės tikriausiai galėjo nesuprasti, kad eidama svirduliuoju ne dėl išgerto vyno kiekio, bet dėl nemiegotų naktų. Oh. Savotiški tie mūsų gyvenimai xD 

3dienis. 
Tai yra šiandien. Į paskaitas neinu, man per daug gera lovoje. 
Atsikvėpti teisės neturime, nes studijų programos sudarinėtojai, man regis, idiotai. 
Dar kažkiek paveiksiu nieko ir eisiu susitvarkyti virtuvės, nes dievaž, jau nebeturiu į ką ir ant ko gaminti. O tada atsiversiu darbų sąrašą. 

---
Geros dienos iš bepročių šalies. Smile forever. 
Savotiškie tie mūsų gyvenimai, tiesa?






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą